3e Handels- und Dienstleistungs AG

Popredná odborná predajná kooperácia v Rakúsku!

Číslo 1. v odbornom predaji náradia v Rakúsku!

Skupina 3e dosiahla v roku 2022 spoločný obrat vo výške € 735 miliónov, z toho v Rakúsku € 537 miliónov. Tým sa 3e stala na rakúskom trhu jedným z Big Player v oblasti predaja náradia.

320 renomovaných firiem z Rakúska i zo zahraničia spojilo svoje nákupné aktivity a zaistilo si na trhu prostredníctvom spoločných konceptov výhodnú pozíciu oproti konkurencii.

Zákazník tým získava významné výhody ako v cene a v kvalite ponúkaných produktov tak i u ponúkaných služieb!

"Skupina 3e sledi načelu "uspešni skupaj" in se osredotoča na krepitev svojih članov in jasno usmerjenost k strankam kot ključna dejavnika. Celovita promocija naših povezanih podjetij, ki so člani skupine, je naša najpomembnejša prednostna naloga.

 

Naše storitve poleg združevanja nabavnega potenciala vključujejo tudi zagotavljanje zasebnih blagovnih znamk, logistiko za dobavo blaga, razvoj prodajnih konceptov, stalno svetovanje na kraju samem ter tržne in oglaševalske ukrepe. Ponujamo tudi široko paleto storitev IT, ki omogočajo celovit večkanalni koncept.

 

Zaradi te široke palete storitev in naše osredotočenosti na krepitev naših članov ter jasne usmerjenosti k strankam smo privlačen partner za naše obstoječe in prihodnje člane. Prepričani smo, da se bodo le močna podjetja še naprej razvijala in bila dolgoročno uspešna. Zato si vsak dan prizadevamo, da bi našim nacionalnim in mednarodnim članom zagotovili najboljšo možno podporo in nenehno izboljševali našo skupino združenj."

 

Franz Koll Mag.

GENERALNI DIREKTOR